11 Οκτ 2013

ΚΑΟΔ-Ιωαννίδης: ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι με τον Άρη!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κ.Α.Ο. Δράμας, Άρης Ιωαννίδης, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Άρη, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για ένα καλό παιχνίδι.


Ακόμα, είπε πως ο Άρης δεν έχει ζητήσει εισιτήρια, αλλά θα μπορεί οποιοσδήποτε να προσέρχεται στο γήπεδο μεμονωμένα, αρκεί να έχει αγοράσει εισιτήριο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας είναι χτισμένη πάνω σε σταθερές βάσεις. Έχει μια ιδιοκτησία και μια διοίκηση που φροντίζει για τα πάντα και προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς με άπαντες κάτι που έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα. Προσπαθούμε να χτίσουμε ομάδα με χρήματα τα οποία έχουμε εξασφαλίσει και μπορούμε να τα δώσουμε, όπως υποσχεθήκαμε. Είναι ένα ξεκίνημα σε ένα πρωτάθλημα που θεωρώ θα είναι πολύ συναρπαστικό, γιατί όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο, εκτός από τις δύο μεγάλες. Ελπίζουμε χωρίς βία και χωρίς επεισόδια για να χαρεί  ο κόσμος. Πρέπει να προσφέρουμε μια νότα χαράς και αισιοδοξία», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για τους χορηγούς που έχει εξασφαλίσει η ομάδα: «Ανανεώσαμε και με τη «ΝΕΟΓΑΛ», ανανεώσαμε και με τα σουπερμάρκετ «Γουντσίδης». Γενικά οι τοπικές επιχειρήσεις στηρίζουν τον ΚΑΟΔ γιατί αυτή τη στιγμή η ομάδα μας είναι ένας μεγάλος μοχλός προβολής της πόλης, όπως και η Δόξα στο ποδόσφαιρο που έχει μεγάλη ιστορία. Συμβάλουν και βοηθούν στον προϋπολογισμό μας και εμείς συμβάλουμε διαφημίζοντας τους».

Για την τιμή του εισιτηρίου που είναι στα 20 ευρώ: «Είναι μια απόφαση που έχει πάρει η διοίκηση για την γενική είσοδο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα από την αστυνομική διεύθυνση της Δράμας και να την ευχαριστήσουμε για αυτό. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα μας λαμβάνει δύο συνεχόμενα χρόνια βραβείο ήθους, που σημαίνει ότι δεν έχει κληθεί καμία φορά από τον αθλητικό δικαστή σε απολογία και αυτό είναι σημαντικό.

Περιμένουμε να γίνει καλό παιχνίδι χωρίς επεισόδια και με τους φιλάθλους να στηρίξουν με κόσμιο τρόπο. Είναι ένας μαραθώνιος 26 αγώνων όποτε ξεκινάμε και βλέπουμε…».

Για την χωρητικότητα του γηπέδου: «Έχει 1.700 καρεκλάκια, άλλα έχει μεγάλα διαζώματα. Τα εισιτήρια που έχουν τυπωθεί είναι 1.700».

Για την προσέλευση του κόσμου του Άρη στο γήπεδο: «Ο Άρης δεν έχει ζητήσει ακόμα εισιτήρια. Υπάρχουν σημεία πώλησης όμως. Υπάρχει ρητός κανόνας στο να προσέρχονται μόνο όσοι έχουν εισιτήρια. Δεν υπάρχει πρόβλημα στο να έρθουν. Έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Έκλεισε λέγοντας: «Το μπάσκετ είναι παιχνίδι. Να μην πηγαίνει το μυαλό μας σε άλλα πράγματα. Στη Δράμα, στο γήπεδο έρχονται οικογένειες. Υπάρχει γιορτινή ατμόσφαιρα σε κάθε αγώνα».