26 Οκτ 2013

Δημιουργία δικτύου αποχέτευσης και έργα οδοποιίας στους Ταξιάρχες Δράμας

Ο Δήμος της Δράμας και η ΔΕΥΑΔ ξεκίνησαν την υλοποίηση προγραμματισμένων έργων στον οικισμό των Ταξιαρχών προκειμένου να δημιουργηθούν οι αναγκαίες υποδομές τόσο στο αποχετευτικό δίκτυο όσο και στην οδοποιία.


Συγκεκριμένα δημιουργείται αποχετευτικό δίκτυο το οποίο θα είναι αυτόνομο και θα οδηγεί τα λύματα  σε ένα μίνι Βιολογικό καθαρισμό. Με τον τρόπο αυτό λύνεται ένα ακόμη χρόνιο πρόβλημα της περιοχής αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής στον οικισμό των Ταξιαρχών.


Οι εργασίες αναμένονται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2014. Παράλληλα ο Δήμος της Δράμας, προχωρά και σε έργα οδοποιίας στην ίδια περιοχή που θα αρχίσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες. 

Σε δήλωσή του για την υλοποίηση των έργων στους Ταξιάρχες ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης υπογράμμισε «δεν αφήνουμε να υστερήσει καμία κοινότητα και κανένας οικισμός  σε ότι αφορά τον προγραμματισμό έργων του Δήμου μας. 

Η Δημοτική μας Αρχή στέκεται δίπλα στο Δημότη όπου και αν βρίσκεται και δίνει λύσεις δεκαετιών σε προβλήματα που δεν είχαν καν ακουμπήσει οι προηγούμενοι. Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο οικισμός των Ταξιαρχών που αν και ένας από τους παλαιότερους δεν είχε μέχρι σήμερα  ούτε ένα μέτρο αποχετευτικού συστήματος».