28 Οκτ 2013

81χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 9χρονο αγοράκι στην Ξάνθη για 4 ευρώ!

Σοκ προκαλεί η είδηση που αποκαλύπτει το XanthiPress.gr: Ένας 81χρονος συνελήφθη επ΄αυτοφόρω στην περιοχή της οδού Ευμόλπου, κοντά στην παλιά διάβαση της σιδηροδρομικής γραμμής, κοντά στο συνοικισμό Πετρελαιαποθηκών της Ξάνθης, επιχειρώντας να βιάσει ένα 9χρονο αγοράκι!



Είχε υποσχεθεί 4 ευρώ στο παιδί για να το βιάσει !

Ο 81χρονος σάτυρος, έγινε αντιληπτός από περαστικούς, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, που τον εντόπισε στην ερημική τοποθεσία χωρίς ρούχα, ενώ είχε ήδη αφαιρέσει τα ρούχα του ανήλικου, πριν προλάβει να βιάσει το παιδί. Όπως προέκυψε κατά την προανάκριση, ο ηλικιωμένος είχε υποσχθεί να δώσει 4 ευρώ στο άτυχο αγοράκι, προκειμένου να υποκύψει στις ορέξεις του!

Από την ιατροδιαστική έρευνα πιστοποιήθηκε ότι το παιδί δεν υπέστη κάποια βλάβη από τον 81χρονο συλληφθέντα, ενώ από τις έρευνες στην περιοχή, προέκυψε ότι φημολογείται πως πρόκειται για άτομο με διαταραγμένες σεξουαλικές προτιμήσεις, παρότι μέχρι σήμερα δεν είχε απασχολήσει τις αρχές !

Προθεσμία για να απολογηθεί

Άμεσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης με την αυτόφωρη διαδικασία και παραπέμφθηκε στον Ανακριτή, έχοντας πάρει προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η απόφαση Εισαγγελέα και Ανακριτή για την προφυλάκιση ή μη του ηλικιωμένου.