18 Σεπ 2013

Απεργιακή συγκέντρωση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στη Δράμα

Με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Δράμας  κατέληξε η απεργιακή συγκέντρωση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στην κ. πλατεία της πόλης.


Στην κινητοποίηση συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι στην υγεία και την πρόνοια, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, καθώς και από άλλους εργασιακούς χώρους.








Την κεντρική ομιλία έκανε ο Γ. Παπαδόπουλος, από τη Γραμματεία Δράμας του ΠΑΜΕ και αντιπρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων του Γ.Ν. Δράμας, ο οποίος στην ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά: "…Την ώρα που χαρίζουν νέες φοροαπαλλαγές, επιδοτήσεις και προνόμια στο κεφάλαιο, κυνηγάνε με απανωτά αβάσταχτα χαράτσια εργαζόμενους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους, φτωχούς αγρότες και ετοιμάζουν κατασχέσεις μισθών, συντάξεων ακόμα και των σπιτιών τους... Με μαζική οργανωμένη δράση των σωματείων, των ταξικών συσπειρώσεων, των λαϊκών επιτροπών να μην τους αφήσουμε... Το ΠΑΜΕ καλεί σε αγώνα για να εμποδίσουμε τα νέα μέτρα και να αντεπιτεθούμε. Παλεύουμε όχι μόνο για την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης, αλλά της πολιτικής συνολικά που υπηρετεί τα μονοπώλια, όποιος και αν την εκφράζει. Παλεύουμε να μην εκφυλιστούν οι αγώνες, να περιφρουρηθούν, να κλιμακωθούν. Τώρα όλοι μαζί χτίζουμε την συμμαχία, μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, τους ανέργους, αυτοαπασχολούμενους και φτωχούς αγρότες  …"