21 Ιαν 2013

Εργασία: Εθελοντές δημιουργοί (γραφίστες, εικονογράφοι, σκιτσογράφοι, ζωγράφοι, σχεδιαστές κόμικ, μουσικοί, δημιουργοί βίντεο)


Εθελοντές δημιουργοί (γραφίστες, εικονογράφοι, σκιτσογράφοι, ζωγράφοι, σχεδιαστές κόμικ, μουσικοί, δημιουργοί βίντεο)


Εκδόσεις Σαΐτα – Καβάλα

Περιγραφή θέσης / ανάγκης:

Η σαΐτα μας, συνεχίζοντας το ταξίδι της, προσκαλεί νέους δημιουργούς (γραφίστες, εικονογράφους, σκιτσογράφους, ζωγράφους, σχεδιαστές κόμικ, μουσικούς, δημιουργούς βίντεο) να αναδείξουν το ταλέντο, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους, συμμετέχοντας στο σχεδιασμό των μελλοντικών μας εκδόσεων που θα διανεμηθούν δωρεάν στο διαδίκτυο.

Περιοχές: Δεν υπάρχει περιορισμός

Πότε: Όλο το χρόνο Δέσμευση: O κάθε δημιουργός επιλέγει ελεύθερα το χρόνο που επιθυμεί να προσφέρει για το project που θα αναλάβει

Τι προσόντα πρέπει να έχεις: φαντασία, δημιουργικότητα, όρεξη, πάθος, φωτεινό χαμόγελο

Γιατί σε χρειαζόμαστε: Γιατί θέλουμε να σου δώσουμε την ευκαιρία να μοιραστείς το έργο σου με τους αναγνώστες μας, συμβάλλοντας παράλληλα στο ελεύθερο ταξίδι των βιβλίων.

Τι κερδίζεις: εμπειρία, γνωριμία με το χώρο του ψηφιακού βιβλίου, προβολή του ταλέντου σου, ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης, ηθική ικανοποίηση

Σημειώσεις: Ακόμη κι αν αλλάξετε γνώμη ή δεν έχετε το χρόνο για να ασχοληθείτε στην πορεία της συνεργασίας μας, δεν υπάρχει καμία δέσμευση από μέρους σας. Μας αρέσει η ειλικρίνεια και η φιλία, η σταθερή και αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου.