8 Σεπ 2012

Κυριακάτικη εκδρομή με τα ποδήλατα στο Κεφαλάρι Δράμας


Η εκδρομή είναι για συμμετέχοντες άνω των 16 ετών. Το δρομολόγιο έχει ως εξής: Δράμα – Μικροχώρι – Φτελιά – Δοξάτο - Άγιος Αθανάσιος - Κεφαλάρι.

Συνάντηση στις 10:00 στην πλατεία ελευθερίας και αναχώρηση στις 10:30.

Να έχετε μαζί σας απαραίτητα άφθονο νερό, καπέλο για τον ήλιο, ανταλλακτική σαμπρέλα (μπορείτε να έχετε μαζί σας κολατσιό, καφέ ή ό.τι άλλο νομίζετε). Απόσταση μέχρι το Κεφαλάρι περίπου 20 χλμ. Συνολική πορεία με επιστροφή περίπου 40 χλμ.

Θα σας παρακαλέσουμε να κάνετε έναν έλεγχο στα ποδήλατά σας, αέρα στα ελαστικά, φρένα, ταχύτητες, ρύθμιση σέλας, ώστε να μειώσουμε εξαρχής τις πιθανότητες να μας συμβεί κάτι αναπάντεχο στη διαδρομή.

Στις εκδρομές μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε αγαπά την ποδηλασία, ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης, τύπο ποδηλάτου.

Ο κάθε συμμετέχων είναι κύριος υπεύθυνος του εαυτού του και φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την προσωπική του ασφάλεια.

Παρόλα αυτά σας παρακαλούμε θερμά για τη δική σας ασφάλεια και για την αποφυγή ατυχήματος - τραυματισμού να έχετε πάντα κράνος και φωσφορούχο γιλέκο.

Ο καιρός μπορεί να έχει δροσίσει κάπως, όμως η επιστροφή μπορεί να πέσει πάνω στο μεσημέρι, οπότε ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του, τις δυνατότητες που έχει και αν θα μπορέσει να αντέξει τον ήλιο και τη ζέστη στην επιστροφή.