10 Μαΐ 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταγγείλει την Ελλάδα στο εξωτερικό

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Δράμας και τ. Υφυπουργός Υγείας κ. Χρήστος Αηδόνης, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην τηλεοπτική εκπομπή του Kontra Channel «Επί του Πιεστηρίου», στις 09/Μαϊου, μεταξύ άλλων δήλωσε:


" Η πολιτική κατάσταση που βιώνουμε σήμερα, οδηγεί την χώρα στην ακυβερνησία και το χάος.  Ο λαός, έδωσε την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ, να αποδείξει πως υπάρχει ένας άλλος δρόμος. Αυτή την λαϊκή εντολή ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αξιοποιήσει και να μην κρύβεται πίσω από το καταφύγιο της αριστερής κυβέρνησης.

Κατά την προσωπική μου γνώμη το εκλογικό σώμα παραπλανήθηκε. Όμως πρέπει να σεβαστούμε την κρίση του Ελληνικού λαού και να δώσουμε την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ, να κάνει πράξη αυτό που επικαλέστηκε προεκλογικά.

 Η χώρα δεν πρέπει να σύρεται σε συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις, γιατί σήμερα το κράτος έχει παραλύσει. Κανείς δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του, αφού περιμένει να δει τι θα γίνει την επόμενη ημέρα.  Στο ΠΑΣΟΚ πρέπει να υπάρξει ένα δημιουργικό ΣΟΚ αναγέννησης, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

 Το ΠΑΣΟΚ αναγκάστηκε να εφαρμόσει πολιτικές έξω από τα ιδεολογικά του πιστεύω, όμως δεν πρέπει να ξεχνούμε κάτω από ποιες διεθνείς συνθήκες έγινε αυτό. Τώρα όμως πρέπει να αναπροσαρμόσει τον πολιτικό του λόγο και σύμφωνα με τις νέες κοινωνικές και πολιτικές παραμέτρους.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορούμε να προσχωρήσουμε στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλει να καταγγείλει το μνημόνιο, που στην ουσία με αυτό τον τρόπο θα καταγγείλει και θα απομονώσει την Ελλάδα στο εξωτερικό."


 Από το γραφείο τύπου
Χρήστου Αηδόνη
υπ. Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Δράμας