30 Απρ 2012

Μαργαρίτης Θωμάς : Ανίερες συμμαχίες Καμμένου- Τσίπρα- Δημαρά ίσως και ΚΚΕ


Ιδεολογικοί πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως  ερημμένοι.
Δεν απέχει πολύ το γελοίο από το μεγαλείο.»
 
Σε ερωτήσεις δημοσιογράφου σχετικά με την επικείμενη συμμαχία Καμμένου – Τσίπρα – Δημαρά, ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για των Νομό Δράμας κ. Μαργαρίτης Θωμάς δήλωσε:


«Στην Ελλάδα της γενικευμένης κρίσης θεσμών και αξιών, της σύγχυσης των ιδεολογιών, της αρπαχτής και της ρεμούλας, της απαξίωσης της πολιτικής ζωής του τόπου και των πολιτικών όλων των κομμάτων, μπορεί όλα να γίνουν.  Ακόμη και ανίερες συμμαχίες αντιθέτων ιδεολογικών σχημάτων και πολιτικών μορφωμάτων με στόχο την κατάληψη με κάθε τρόπο της εξουσίας που είναι γλυκιά. 

Επισημοποιήθηκε λέγεται η Συνεργασία Καμμένου- Τσίπρα- Δημαρά και επίκειται ίσως και του ΚΚΕ. Δηλαδή «πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερημμένοι» που έλεγαν οι σοφοί πρόγονοί μας όταν ήθελαν να γελοιοποιήσουν την συνύπαρξη ανομοιογενών και αταίριαστων πραγμάτων. 

Είναι όμως ορισμένα πράγματα που δεν ταιριάζουν όσο καλοπροαίρετος κριτής και να είσαι.
Φίλοι συμπατριώτες, 

Κλείστε τα μάτια σας και σκεφθείτε πώς θα είναι η Ελλάδα μας με πρωθυπουργό την Παπαρήγα, υπουργό Δημόσιας τάξης τον Τσίπρα, υπουργό Εξωτερικών την γνωστή κ. Ρεπούση που μίλησε για «συνωστισμό των προσφύγων στο λιμάνι της Σμύρνης, και για κοινά βιβλία ιστορίας Ελλάδος- Τουρκίας και Υπουργό Οικονομικών τον Καμμένο.

Κλείστε τα μάτια σας και σκεφθείτε πώς θα είναι η ταλαίπωρη πατρίδα μας την επομένη των εκλογών με πρωθυπουργό την Αλέκα Παπαρήγα, έξω από την Ευρώπη. 

Θα είχε ενδιαφέρον να βλέπουμε τους βουλευτές του Καμμένου να υποστηρίζουν αυτό το «συνωστισμό» στην αποβάθρα της Σμύρνης, να υιοθετούν τους κουκουλοφόρους, να εξυμνούν τον Λένιν, τον Στάλιν και τον ανανεωτικό κομμουνισμό, να ενθαρρύνουν την αθεΐα, να συμμετέχουν σε πορείες κατά του «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας», να υποστηρίζουν σχολεία χωρίς θρησκευτικά, ιστορία χωρίς πατρίδα, που θα πρέπει τη Βόρεια Ήπειρο να την αποκαλούν νότια  Αλβανία,  να συμμετέχουν σε αντιμπεριαλιστικές συγκεντρώσεις στην «Βόρεια» (κατεχόμενη για μας) Κύπρο.

Φίλοι Δραμηνοί, 

Αυτά δεν γίνονται. Κάποιοι προσπαθούν πάλι να υφαρπάξουν τις ψήφους μας με το πρόσχημα της δήθεν συνεργασίας.

Εμείς λέμε ΝΑΙ στις συνεργασίες και στη σύνθεση ανθρώπων, όπως και πολιτικών ιδεολογιών που μπορούν όμως να «παντρευτούν» και να συνυπάρξουν. 

Εδώ όμως έχουμε γάμο με γαμπρό Χριστιανό Ορθόδοξο, νύφη άθεη και κουμπάρο μουσουλμάνο.

 Έχουν αυτά τα μορφώματα καμία τύχη; Δεν νομίζω. 

Μέσα σ’ αυτά αν προσθέσουμε και την προσπάθεια φίμωσης του τύπου και τα αυτόφωρα σε βάρος δημοσιογράφων που ελεύθερα εκφράζουν την γνώμη τους (με μήνυση της γυναίκας του Καμμένου συνελήφθη ο Δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος και πήγε στο αυτόφωρο), αντιλαμβάνεσθε όλοι τι μας περιμένει.

Ο σοφός λαός μας λέει ότι δεν απέχει πολύ το γελοίο από το μεγαλείο.» 

1 ΣΧΟΛΙΑ:

+/- είπε...

Θωμά, άσε τις πονηριές με το γελάκι
Για το χαμόγελο ήδη ψήφισα Νταϊλάκη.