21 Φεβ 2012

Σε μία όμορφη εκδήλωση τιμήθηκαν οι εθελοντές της Ονειρούπολης - Φωτογραφίες

 Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών της Ονειρούπολης στο Δημοτικό Ωδείο το μεσημέρι της Κυριακής. Η συμμετοχή των εθελοντών και οι πολύ θετικές εντυπώσεις που άφησαν στους επισκέπτες ήταν ίσως το σημαντικότερο εφαλτήριο για την επιτυχία της φετινής διοργάνωσης. 


Μίας διοργάνωσης που βασίσθηκε κυρίως στους εκατοντάδες εθελοντές και τον ενθουσιασμό που σκόρπισαν με την συμμετοχή τους στις δράσεις του Χριστουγεννιάτικου χωριού.        

Ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε: «Αυτή η Ονειρούπολη  κατάφερε να κάνει  πράγματα που στην καθημερινή ζωή μοιάζουν αδιανόητα. Με το χαμόγελό την ευγένεια και το κέφι σας καταφέρατε να αφήσετε στους επισκέπτες της πόλης τις καλύτερες εντυπώσεις. Η ομαδική δουλειά και ο εθελοντισμός όταν λειτουργούν οργανωμένα μπορεί να πετύχουν σημαντικά πράγματα».







Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο από στιγμές της «Ονειρούπολης 2011» ζωντανεύοντας ξανά την μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας. 

Επίσης μοιράστηκαν δεκάδες δώρα στους εθελοντές, χορηγία  εμπορικών καταστημάτων της πόλης και παραδόθηκε η επιταγή με το ποσό των 2071,23 ευρώ που συγκεντρώθηκε από το σιντριβάνι των ευχών, στην εκπρόσωπο του  make a wish (Κάνε μια ευχή) Ελλάδος για να πραγματοποιήσει την ευχή του 14χρονου Παναγιώτη. Στην εκδήλωση επίσης πραγματοποιήθηκε και βράβευση των καλύτερων παραμυθιών που γράφτηκαν για την Ονειρούπολη:  

• 1ο Βραβείο στην Παναγιώτα Κολέρη από την Χαλκίδα με το παραμύθι «Το αλογάκι της Ονειρούπολης» 

• 2ο Βραβείο στον Ιωάννη Παναγιώτου από την Μήλο με το παραμύθι  «Το χαμένο διαβατήριο» 

• 3ο βραβείο στην Σοφία Κυριακοπούλου από την Αθήνα με το παραμύθι «Ονειρούπολη… η πόλη των συναισθημάτων» και τέλος 

• το Ειδικό Βραβείο στην μικρότερη σε ηλικία συγγραφέα στην Κυριακή Αρναούτη με το παραμύθι «Το θαύμα των Χριστουγέννων».  

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με πολύ κέφι μουσική και εδέσματα στο προαύλιο του Δημοτικού Ωδείου.