11 Φεβ 2012

Επίτιμος πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Δημήτρης Κυριαζίδης

Πραγματοποιήθηκε στις 8-2-2012, στην Αθήνα διευρυμένο Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.).

Στο Γενικό Συμβούλιο παρέστησαν και απεύθυναν χαιρετισμούς οι:  Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου καθώς και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος.


Επίσης παρέστησαν εκπρόσωποι όλων των πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στη Βουλή.

Ακολούθως πήραν το λόγο και ανέπτυξαν τις θέσεις τους  οι: κ.κ. Γεώργιος Κατρούγκαλος-καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης , Σπυρίδων Βλαχόπουλος-επίκουρος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αλέξης Μητρόπουλος- καθηγητής Εργατικού Δικαίου Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και  Λουκάς Αποστολίδης- πρώην Αντιπρόεδρος Βουλής.

Στο Γενικό Συμβούλιο εκλήθη και παρέστη ο επίτιμος πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, ο οποίος στην ομιλία του  εξέφρασε την αναγκαιότητα της ύπαρξης αλληλεγγύης μεταξύ των ένστολων και της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας, έτσι ώστε στις δύσκολες στιγμές που έρχονται να μην αποτελέσουν τα μόνα «θύματα» της κρίσης.