11 Δεκ 2011

Πάνοπλη για τον «τελικό» η Δόξα - Παραιτήθηκε ο Κασδοβασίλης – Δηλώσεις παικτών


Με μοναδικό στόχο τη νίκη, η Δόξα Δράμας αντιμετωπίζει την Κυριακή (11/12) τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «Μαυραετων»  για το ματς-τελικό με τον Εργοτέλη και ο νέος τεχνικός του συλλόγου, Μάκης Κατσαβάκης, θα έχει όλους τους παίκτες του στην αποστολή.

Το πρόγραμμα αφιερώθηκε κυρίως στην τακτική και στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:

Σέρεμετ, Ρόκα, Τριποτσέρη, Βέρτζο, Λεάντρο, Νιάρο, Ρούτση, Καπέλ, Αραβίδη, Τοπούζη, Κανακούδη, Πιτσόκο, Σικαλιά, Κατσικογιάννη, Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδη, Στεριανό, Έρος, Αγγελούδη.
……………………………………………………………………………….
Ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας, Θανάσης Σάμιος επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στον Κασδοβασίλη και αυτός παραιτήθηκε.

Η πρώτη ημέρα του Μάκη Κατσαβάκη στη Δόξα Δράμας συνοδεύτηκε από μία παραίτηση, αυτή του γενικού αρχηγού Αντώνη Κασδοβασίλη. Τι συνέβη; Νωρίτερα κάποια Μέσα ενημέρωσης είχαν ενημερωθεί – εκτός ΠΑΕ- να βρεθούν στην πρώτη προπόνηση του Κατσαβάκη, με αποτέλεσμα ο μεγαλομέτοχος, Θανάσης Σάμιος να εξοργιστεί, καθώς είχε αποφασιστεί ο νέος προπονητής να παρουσιαστεί σε όλα τα ΜΜΕ.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη ο Σάμιος ανακοίνωσε στον Κασδοβασίλη πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ, με τον δεύτερο να τονίζει ότι αν ισχύσει αυτή η ποινή, τότε παραιτείται. Η απόφαση του μεγαλομετόχου δεν άλλαξε και έτσι οι «μαυραετοί» ψάχνουν νέο γενικό αρχηγό.

………………………………………………………………………………………

Τριποτσέρης: «Τελικός για εμάς με Εργοτέλη»
Ο αμυντικός της Δόξας Δράμας υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να αντιμετωπίσει ως τελικό τον αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, έτσι ώστε να κάνει… επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα.

 «Πάμε την Κυριακή στην Κρήτη, έχουμε το παιχνίδι με τον Εργοτέλη που είναι δύσκολο και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Είναι δύσκολο που παίζουμε Τετάρτη και Κυριακή, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από το να κοιτάμε τη συνέχεια», είπε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός.

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, για εμάς είναι τελικός. Το καλό είναι πως δεν έχουν ξεφύγει πολύ οι ομάδες που είναι από πάνω μας, όμως να χάνεις συνέχεια σε παίρνει από κάτω. Θέλουμε μια νίκη για να ανεβούμε και ψυχολογικά».

Τέλος, για το γεγονός ότι η Δόξα Δράμας ψάχνει το πρώτο της γκολ, ανέφερε: «Πιο πολύ εγώ πιστεύω πως όταν δεν μπορείς να κερδίσεις καλό είναι να μη χάσεις. Σαφώς και πρέπει να βάλουμε το πρώτο μας γκολ, για να πάρουν ψυχολογία και τα παιδιά που παίζουν μπροστά και είναι μικρά σε ηλικία αλλά είναι καλοί παίκτες».

Γκάμπορ: «Χρειαζόμαστε γκολ και βαθμούς»
Ο άσος της Δόξας Δράμας υποστήριξε πως η ομάδα του χρειάζεται το πρώτο της γκολ και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα έτσι ώστε να αλλάξει η ψυχολογία της προς το καλύτερο.

Ο Έρος Γκαμπόρ μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι υποστήριξε: «Σίγουρα θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι πιστεύω πως θα παίζουμε καλύτερα, αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ. Χωρίς το γκολ δεν μπορείς να κερδίσεις. Μακάρι να βάλουμε στην Κρήτη, πιστεύω με μια νίκη θα αλλάξουν πολλά πράγματα».

Ο Ούγγρος άσος, πρόσθεσε: «Σίγουρα θα είμαστε πιο ήρεμοι και θα αλλάξουν τα πράγματα και ψυχολογικά και γενικά. Χρειαζόμαστε πολύ αυτή τη νίκη και μακάρι να έρθει με τον Εργοτέλη. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και δυνατή στην έδρα της, εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για τους τρεις βαθμούς».

Νέα και Ειδήσεις της Δόξας Δράμας, drama-tika.blgospot.com
Πηγή: www.onsports.gr