10 Δεκ 2011

ΚΑΟΔ: Ενσωματώθηκε ο Μπάβτσιτς

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του ΚΑΟΔ έκανε το απόγευμα της Παρασκευής ο Έντιν Μπάβτσιτς.

Ο Έντιν Μπάβτσιτς βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στην πόλη της Δράμας όπου το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» με την υπόλοιπη ομάδα του ΚΑΟΔ.

Ο διεθνής Βόσνιος πάουερ φόργουορντ τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Καλαφατάκη δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πως απλά θα χρειαστεί τον χρόνο της προσαρμογής του.

Ο Μπάβτσιτς όπως και ο Αμερικανός Τζέρεμι Χαντ πρόκειται να κάνουνε το ντεμπούτο τους με την φανέλα του ΚΑΟΔ το μεσημέρι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Το ευχάριστο για τον «Καλάφα» είναι ότι είχε άμεσα στην διάθεσή του τους αντικαταστάτες των Τζαμάρ Σάντερς και Γκάρι Φλάουερς με το ατού ότι πρόκειται για δύο παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά ο Μπάβτσιτς γνωρίζει και το ελληνικό πρωτάθλημα από το περσινό του πέρασμα στον Άρη με τον Χανιώτη τεχνικό του ΚΑΟΔ να θεωρεί πως θα βοηθήσουνε την ομάδα του να γίνει ακόμη καλύτερη.

Αυτό που παραμένει άγνωστο στην ομάδα της Δράμας είναι το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Μέλβιν Γκόινς σε μία κίνηση που το πιθανότερο είναι να γίνει μετά το μεθεπόμενο παιχνίδι.

Το γειτονικό ντέρμπι με την Καβάλα στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» όπου ο Καλαφατάκης που συνεχίζει το "ξεσκόνισμα" της αγοράς να περιμένει την επιστροφή του Σάκη Καρύδα στις καλές εμφανίσεις.

του Πάρη Τσελεπίδη,


Νέα και Ειδήσεις του ΚΑΟΔ, drama-tika.blogspot.com
Πηγή: www.sport24.gr