15 Δεκ 2011

Ο Αϊ Βασίλης και η παρέα του την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Πολυκέντρο Αμυγδαλεώνα

Χριστούγεννα, λέξη μαγική!
Χριστούγεννα = Αγάπη, Χαρά, Παρέα, Παιχνίδι, Δημιουργία, Ζεστασιά, Άγιος Βασίλης, Δώρα... ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑΣ.
Φέτος τα Χριστούγεννα όλα οδηγούν στον Αμυγδαλεώνα...


Η πιο αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, τα Χριστούγεννα, έρχεται και πάλι να γεμίσει την καρδιά μας με αγάπη και χαρά.

Ο Αϊ Βασίλης και η παρέα του θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 11 το πρωί, στο Πολυκέντρο (Παλαιό Καπνομάγαζο) Αμυγδαλεώνα, για λίγη ώρα ξεγνοιασιάς και δημιουργίας.

Ο Μουσικοχορευτικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αμυγδαλεώνα σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπ. και Δ.Σ. Αμυγδαλεώνα, διοργανώνουν γιορτή με θέμα τα Χριστούγεννα και έχουν στόχο τους να γεμίσουν ζεστασιά τις καρδιές μας.

Δραστηριότητες όπως η ζαχαροπλαστική, η ζωγραφική, οι κατασκευές και η ανάγνωση παραμυθιών, θα γεμίσουν ευχάριστα τις ώρες των παιδιών αλλά και των γονιών τους!!

Το γραμματοκιβώτιο του Αγίου Βασίλη, θα είναι εκεί για να δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά να του στείλουν τις ευχές τους στην άλλη άκρη του κόσμου!!

Ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα στολιστεί με τις κατασκευές των παιδιών από τα ίδια τα παιδιά, την ημέρα εκείνη θα διακοσμεί το χώρο.

Ο Άγιος Βασίλης χαμογελαστός θα περιμένει τα παιδιά στην αγκαλιά του και θα φωτογραφίζεται με όσα το επιθυμούν.

Αυτά και άλλα πολλά συνθέτουν τη φετινή μας γιορτή και σας προσκαλούμε  να γιορτάσουμε παρέα όλοι μαζί.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011, 11 το πρωί, Πολυκέντρο Αμυγδαλεώνα.
Να είστε όλοι εκεί!!!

(Δελτίο Τυπου)

Η εκδήλωση – ευκαιρία ξεγνοιασιάς και δημιουργίας γίνεται με τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλεώνα

Πηγή: www.evdomi.gr