23 Νοε 2011

Μαργαρίτης Τζίμας: Το μέλλον της κατασκευής του οδικού άξονα Δράμα-Αμφίπολη

Το θέμα της δημοπράτησης του οδικού άξονα Δράμα-Αμφίπολη έθεσε σήμερα στον Υφυπουργό κ. Γιάννη Μαγκριώτη ο Βουλευτής Δράμας της ΝΔ κ. Μαργαρίτης Τζίμας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής οικονομικών της Βουλής.

Μεταξύ άλλων ο κ Βουλευτής ζήτησε να πληροφορηθεί πότε θα ολοκληρωθεί επιτέλους η σχετική μελέτη του οδικού άξονα, η οποία σημειωτέων είχε δημοπρατηθεί από την κυβέρνηση της ΝΔ. 



Στη παρέμβαση του ο κ. Τζίμας τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι είναι απαράδεκτο να παρατηρείται τόσο μεγάλη καθυστέρηση στη σύνταξη της μελέτης παρ' όλες τις έγγραφες διαβεβαιώσεις του κ. Μαγκριώτη πως η μελέτη θα ολοκληρωνόταν το Νοέμβριο του 2010.

Ακόμη ο κ Τζίμας ζήτησε την άμεση ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ ώστε να αρχίσει η κατασκευή του δεδομένου πως το έργο αυτό θα συμβάλει στην άρση της απομόνωσης του Νομού Δράμας και την τόνωση της οικονομίας του. Στη απάντηση του ο Κ Μαγκριώτης δήλωσε στον κ. Τζίμα πως εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα η κατασκευή αυτού του έργου αλλά δεν αναφέρθηκε για το πότε θα ολοκληρωθεί η σχετική μελέτη.