23 Νοε 2011

Προκήρυξη για θέσεις εργασίας στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας


Ο Μουσικός Οργανισμός του Δήμου Δράμας, ενόψει των επειγουσών διδακτικών αναγκών του Δημοτικού Ωδείου Δράμας για το τρέχον διδακτικό έτος, καλεί τους προσοντούχους διδάσκοντες στα μαθήματα-γνωστικά αντικείμενα που παρατίθενται στον παρακάτω κατάλογο, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για απασχόληση στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, με σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού.



Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν στα προσέλθουν στην γραμματεία του Μ.Ο.Δ.Δ. (Βεργίνας 218A), μέχρι τη Δευτέρα 28.11.2011 και ώρα 14.00 για να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση. Ακολουθεί πίνακας των διαθέσιμων μαθημάτων-γνωστικών αντικειμένων:

Πιάνο, Αρμόνιο, Κιθάρα, Βιολί, Βιόλα, Βιολοντσέλο, Κοντραμπάσο, Φλάουτο, Κλαρινέτο, Όμποε, Σαξόφωνο, Φαγκότο, Τρομπέτα, Κόρνο, Φλογέρα, Κρουστά, Μουσική Προπαιδεία, Ανώτερα Θεωρητικά, Βυζαντινή Μουσική, Ποντιακή Λύρα, Ντόπια Μακεδονική Λύρα.

Επισημαίνεται ότι η τελική επιλογή των διδασκόντων θα γίνει σε συνάρτηση με τις διδακτικές ανάγκες του Ωδείου και με τον αριθμό των συμβάσεων που θα εγκριθούν από το Υπουργείο (Π.Υ.Σ. 33/2006).


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Μ.Ο.Δ.Δ.
Κυριάκος Χαρακίδης
Δήμαρχος Δράμας

Drama-tika.blogspot.com, Ειδήσεις της Δράμας