15 Νοε 2011

Πανστρατιά για την πρεμιέρα της Δόξας Δράμας -Μπήκε ο Βέρτζος, γυρίζει ο Σοϊλέδης

Οι οπαδοί της Δόξας Δράμας ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό «παρών» στον πρώτο αγώνα της ομάδας τους μετά από 16 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία. 
Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Δόξας Δράμας ετοιμάζονται για μια εντυπωσιακή και μαζική παρουσία στις εξέδρες του «Καυτανζογλείου» το οποίο θα χρησιμοποιήσει η ομάδα τους ως έδρα για την πρώτη της αναμέτρηση στην Super League με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Ήδη γίνονται ενέργειες από τους φιλάθλους για να ναυλωθούν λεωφορεία που θα μεταφέρουν κόσμο από τη Δράμα και τις γύρω περιοχές στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές της Δόξας να έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους στο πρώτο τους ματς στη μεγάλη κατηγορία μετά από 16 χρόνια απουσίας!

Στο αγωνιστικό μέτωπο, στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Πανιώνιο. Κανονικά προπονήθηκε τη Δευτέρα (14/11) ο Άγγελος Βέρτζος, επιστρέφει την Τρίτη (15/11) ο Άρης Σοϊλέδης.

Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη από τη Δευτέρα και μέχρι την ημέρα του αγώνα θα προπονείται στο γήπεδο της Δράμας όπου θα γίνει η αναμέτρηση έτσι ώστε να προσαρμοστούν στις συνθήκες οι ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά την προπόνηση, ο Άγγελος Βέρτζος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς. Την Τρίτη (15/11) θα ενσωματωθεί και ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος βρισκόταν με την εθνική Ελπίδων.

Νέα και Ειδήσεις της Δόξας Δράμας, drama-tika.blogspot.com
Πηγή:onsports.gr