22 Νοε 2011

ΚΑΟΔ: Εξετάσεις δίνει ο Σάντερς

Καθοριστικό για την παραμονή του Σάντερς είναι το επόμενο ματς του ΚΑΟΔ με τον Ίκαρο. Οι μέχρι στιγμής εμφανίσεις του Τζαμάρ Σάντερς με την φανέλα του ΚΑΟΔ είναι επόμενο να μην έχουνε αφήσει ικανοποιημένο τον Γιώργο Καλαφατάκη. (drama-tika.blogspot.com)

Μέχρι στιγμής μπορεί να μην τίθεται θέμα αντικατάστασης του 24χρονου Αμερικανού φόργουορντ ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο «Καλάφας» δεν τσεκάρει την αγορά.

Κι έχει κάθε λόγο να το κάνει βλέποντας τον Αμερικανό φόργουορντ να κινείται κατά μ.ό. στους 8 πόντους μετά τα πρώτα πέντε παιχνίδια σε σχεδόν 28΄ συμμετοχής. Εξαίρεση για τον Σάντερς αποτελεί το εντός έδρας παιχνίδι στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» με τον Παναθηναϊκό την 2η αγωνιστικό όπου σημείωσε 17 πόντους.

Αυτό σημαίνει πως στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας της Δράμας ο Αμερικανός φόργουορντ με την γλώσσα των αριθμών σημειώνει με το ζόρι 6 πόντους. Επόμενο είναι το παιχνίδι που ακολουθεί το απόγευμα του Σαββάτου με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο κλειστό της Γλυφάδας να κληθεί να δώσει εξετάσεις ακόμη και παραμονής στο ρόστερ του ΚΑΟΔ.

Σε ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που με την σειρά της έχει ως στόχο της την παραμονή και παραμένει χωρίς νίκη μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Αν λοιπόν ο Σάντερς δεν φανεί μεταμορφωμένος προς το καλύτερο τότε όλα τα ενδεχόμενα θα πρέπει να θεωρούνται ανοιχτά δεδομένου βάση του προγράμματος για τον ΚΑΟΔ.

Ότι ακολουθεί ρεπό, ακολούθως το νέο εκτός έδρας παιχνίδι στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό πριν το εντός έδρας ντέρμπι με την Καβάλα στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» όπου η νίκη θα είναι επιτακτική ανάγκη.

Επιμέλεια: Πάρης Τσελεπίδης
Νέα και Ειδήσεις του ΚΑΟΔ, drama-tika.blogspot.com
Πηγή: sport24.gr