22 Νοε 2011

Ενημερωτική Συνάντηση Σχολικών Συμβούλων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης και Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. και Δ.Ε. με ΑΕΕ για την Αυτοαξιολόγηση της Σχολικής Μονάδας-Σχέδια Δράσης


Σας καλούμε να παραβρεθείτε στις ενημερωτικές συναντήσεις, οι οποίες θα γίνουν με τις υπεύθυνες για την υλοποίηση του προγράμματος ΑΕΕ στα σχολεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αν. Μακ. Θράκης, την κ. Φαντάκη Γεωργία, για τα σχολεία Β/θμιας Εκπ/σης και την κ. Στελλάκου Βίλλη για τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία, με θέμα:


Ενημερωτική Συνάντηση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. και Δ.Ε. Εκπ/σης και Σχολικών Συμβούλων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης με ΑΕΕ για την Αυτοαξιολόγηση της Σχολικής Μονάδας-Σχέδια Δράσης

σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, στις 11:00-13:00, στην Κομοτηνή, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, Τέρμα Ολύμπου, Κομοτηνή (τηλ.: 2531028733), για τα Σχολεία, των Νομών, Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης.

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, στις 11:00-13:00, στη Δράμα, στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης, για τα Σχολεία, των Νομών, Καβάλας και Δράμας.

Στις συναντήσεις αυτές καλούνται να παραβρεθούν, σύμφωνα με το ανωτέρω πρόγραμμα, όλοι οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ένας εκπαιδευτικός από κάθε σχολείο, που εμπλέκεται ενεργά στην εφαρμογή του προγράμματος και ιδιαίτερα στη σύνταξη και υλοποίηση του/των Σχεδίων Δράσης που υλοποιεί το σχολείο του, καθώς και οι Σχολικοί Σύμβουλοι, Νηπιαγωγών, Δημοτικής Εκ/σης, Ειδικής Αγωγής και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Θα ήταν καλό οι διευθυντές να καταγράψουν τις δυσχέρειες, οι οποίες προέκυψαν κατά την υλοποίηση των Δράσεων αλλά και τους προβληματισμούς του Συλλόγου Διδασκόντων, ώστε να αποτελέσουν αφετηρία για εποικοδομητική συζήτηση.

Επίσης, παρακαλούνται οι Σχολικοί Σύμβουλοι των Νομών Ροδόπης και Δράμας να ενημερώσουν τα σχολεία τους για την συνάντηση αυτή και να προτρέψουν τους Διευθυντές τους, όσοι από αυτούς θέλουν να πάρουν μέρος σε αυτήν, με σκοπό την ενημέρωσή τους σχετικά με το πρόγραμμα της ΑΕΕ.

(Τα έξοδα μετακίνησης θα καλυφθούν από το Έργο ΑΕΕ σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται από τον Οδηγό Διαχείρισης του έργου)

Ο Προϊστ. Επιστ.και Παιδ. Καθοδήγησης Δ.Ε
Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης
Κυριάκος Ζαφειριάδης

Ο Προϊστ. Επιστ.και Παιδ. Καθοδήγησης Π.Ε.
Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης
Απόστολος Κουρουμιχάκης