20 Σεπ 2011

Νέα Εποχή Νέα Δράμα : Συνεχίζει να προκαλεί ο ανάξιος Δήμαρχος της μειοψηφίας


Μόνο ως κίνηση πανικού και έλλειψης ψυχραιμίας μπορεί να χαρακτηριστεί η δημοσίευση του νέου κατάπτυστου δελτίου τύπου από την παράταξη «πόλη+ζωή». Είναι πράγματι απορίας άξιο, πως αυτοί που για 4 χρόνια ως αντιπολίτευση χρησιμοποίησαν τόνους λάσπης ενάντια στους πολιτικούς τους αντιπάλους, έρχονται τώρα και μας κάνουν μαθήματα ηθικής και πολιτικού πολιτισμού.


Ο πολιτικός βούρκος για τον οποίο κάνει λόγο στο τελευταίο του δελτίο τύπου ο ανάξιος Δήμαρχος της μειοψηφίας, είναι χαρακτηριστικό προνόμιο δικό του και κάποιων στελεχών της παράταξής του. Εξάλλου, όλη η δραμινή κοινωνία γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Άρα, οποιαδήποτε προσπάθεια για να την παραπλανήσουν θα πέφτει πάντα στο κενό.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί

Και μιλά αυτός για ευαισθησίες, που πραγματικά δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Και μιλά αυτός για αρχές και αξίες, που δε σέβεται ούτε τον ίδιο του τον εαυτό. Και μιλά αυτός για ηθική, που είναι κατεξοχήν πολιτικός αμοραλιστής και δεν έχει ηθικούς φραγμούς.

Θα περιμέναμε μετά τις συνεχόμενες γκάφες και τα απανωτά λάθη του, τουλάχιστον να σιωπήσει και να αναλογιστεί τη θέση του. Δυστυχώς όμως έχει προ πολλού χαθεί κάθε έννοια του μέτρου και της σοβαρότητας. Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί κ. Χαρακίδη. Εσείς αντί να ενώσετε διχάζετε τους δραμινούς. Εσείς αντί να σβήσετε φωτιές ρίχνετε λάδι για να τις αναζωπυρώσετε. Άλλωστε εσείς γνωρίζετε καλά από φωτιές...Έτσι δεν είναι;

Μαζευτείτε λοιπόν κι εσείς και κάποιοι από την παρέα σας που αναξίως διοικείτε αυτήν τη στιγμή το Δήμο Δράμας, γιατί οι απειλές σας δε μας φοβίζουν και δε μας πτοούν. Ο ολισθηρός δρόμος που εσείς επιλέξατε να ακολουθήσετε και οι γνωστές πρακτικές σας, πράγματι επιβεβαιώνονται καθημερινά από τη μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας, πολλοί εκ των οποίων έχουν ήδη μετανιώσει για τη στήριξη που σας παρείχαν μόλις πριν από ένα περίπου χρόνο.

Κοιτάξτε εσείς να ασκήσετε διοίκηση και να παράξετε έργο, γιατί μέχρι στιγμής ο λαός της Δράμας μιλάει μόνο για τη δημιουργία του χλιδάτου γραφείου σας, το ξήλωμα των σπιτιών της «Ονειρούπολης», την αδιαφορία για την καθημερινότητα, την καθαριότητα, το πράσινο και τη μείωση του νερού που ακόμη κάνετε από την 1η Ιανουαρίου! Διοικήστε επιτέλους το Δήμο και βγείτε από την κρυψώνα σας!

Σας το ξανάπαμε, στις προκλήσεις σας θα παίρνετε πάντα τις κατάλληλες απαντήσεις. Όσο για το χρονοντούλαπο της πολιτικής και όχι μόνο ιστορίας του τόπου, είναι καλό να αγοράζετε από τώρα ναφθαλίνη.

Θα σας χρειαστεί σε 2,5 χρόνια!

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ειδήσεις Δράμα
Ενημέρωση Δράμα και ΑΜΘ
Νέα εποχή Νέα Δράμα
drama-tika.blogspot.com
Δήμος Δράμας