21 Σεπ 2011

Στάση αναμονής για Δόξα Δράμας-Φιλικό με αμπελόκηπους


Η σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής, αναφέρει:

"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, μετά τη σημερινή της συνεδρίαση, ανακοίνωσε τα εξής:
Στις μέχρι σήμερα συνεδριάσεις της, έχει χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής σε όλες τις ΠΑΕ και ΤΑΠ, που θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Football League και Football League 2, εκτός των ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΛΑΡΙΣΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΔΙΑΓΟΡΑΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΡΟΔΟΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΙΩΝΙΚΟΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΝΗΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και των ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ, ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ, ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ.

Χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στις ΚΑΕ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΑΡΗΣ και ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. Για τις υπόλοιπες θα επιληφθεί στην επόμενη συνεδρίαση, που θα γίνει τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Τέλος η Επιτροπή ακροάστηκε εκπροσώπους της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας".

Σημειώνεται πως δεν ξεκαθάρισε ακόμα η υπόθεση της Δόξας Δράμας (πληροφορίες αναφέρουν πως οι φάκελοί της είναι πλήρης), καθώς η υπόθεση είναι αλληλένδετη με αυτές της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου.

«Χτύπησε» ξανά ο Βάντερσον

Πριν λίγες ημέρες, είχε πάρει απουσία από μια πρωινή προπόνηση της ομάδας, απολογήθηκε, αλλά φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό. Ο λόγος για τον νεοαποκτηθέντα Βραζιλιάνο μέσο της Δόξας, Βάντερσον (δανεικός από τον Ολυμπιακό), ο οποίος υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα στην προπόνηση της Τρίτης, αναγκάζοντας τον Χαραλαμπίδη να τον διώξει από το πρόγραμμα. Ο παίκτης θα κληθεί να απολογηθεί για άλλη μια φορά και παρουσιάζει ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσει η διοίκηση της ΠΑΕ στη συνέχεια.

Στο "μέτωπο" των μεταγραφών, συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Θωμά Ναζλίδη, ωστόσο έχουν διαπιστωθεί οικονομικές διαφορές που εμποδίζουν την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αντίθετα, σε ότι αφορά τον 24χρονο στόπερ Γιώργο Δεληζήση, οι δυο πλευρές (ομάδα και παίκτης) έχουν δώσει τα χέρια και θεωρείται σχεδόν απίθανο να "ναυαγήσει" η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Τέλος, ακόμα ένα φιλικό τεστ θα δώσει την Τετάρτη (21/09, 17:00) η Δόξα, η οποία θα αντιμετωπίσει τους τοπικούς Αμπελόκηπους.

Οι «Μαυραετοί» θα παίξουν στο γήπεδο της τοπικής ομάδας και αυτή η αναμέτρηση θα δώσει την ευκαιρία στον Απόστολο Χαραλαμπίδη να δει στο χορτάρι όλα όσα δουλεύει με τους παίκτες του στις προπονήσεις.

Το Σάββατο (24/09) οι Δραμινοί θα παίξουν και άλλο φιλικό, αυτή τη φορά με τον Πιερικό το οποίο θα γίνει στη Δράμα.