20 Σεπ 2011

Έκλεισε Ναζλίδη η Δόξα Δράμας-ετοιμάζει τετραπλό χτύπημα

Ο 24χρονος επιθετικός θα φορά την ασπρόμαυρη φανέλα εάν τελικά οι «μαυραετοί» προβιβαστούν στη Super League. (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com)
Τις επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους συνεχίζει ο Θανάσης Σάμιος, προκειμένου να δυναμώσει το ρόστερ και να παρουσιάσει ανταγωνιστικό σύνολο η Δόξα Δράμας στο προσεχές πρωτάθλημα. Έτσι, ήρθε σε συμφωνία με τον Θωμά Ναζλίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα.
Ο 24χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του το 2008 στον Εθνικό Σοχού και το 2009 μεταγράφηκε στον Μακεδονικό (12 συμμετοχές, 2 γκολ). Η σεζόν 2009-10 τον βρήκε στην ίδια ομάδα (27 συμμετοχές, 5 γκολ), ενώ πέρυσι μέτρησε 11 συμμετοχές με τη φανέλα των «Αργοναυτών» στη Super League.

Εν τω μεταξύ, τα ευχάριστα νέα από τα αρμόδια όργανα (ΕΕΑ) περιμένουν την Τρίτη οι άνθρωποι της Δόξας Δράμας, για να ξεκινήσουν τις ετοιμασίες της συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα! (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com)

Ταυτόχρονα, πληροφορίες θέλουν τον μακεδονικό σύλλογο να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση τεσσάρων σημαντικών μονάδων. Αρχικά ο λόγος για τον Στέλιο Ηλιάδη, με τον οποίο οι "μαυραετοί" βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις. Ο ίδιος φέρεται να αποχωρεί από τον Ηρακλή και η Δόξα αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

Παράλληλα, οι Δραμινοί περιμένουν να πέσουν οι υπογραφές με τον Γιώργο Δεληζήση, που δεν θα συνεχίσει στην υποβιβασμένη Καβάλα.

Εκτός των δυο Ελλήνων, κοντά στη Δόξα βρίσκονται και δυο Καμερουνέζοι. Ο ένας είναι ο 27χρονος φορ Πιέρ Μπογιά, που προέρχεται από Παρτιζάν, Γκρενόμπλ και Ραπίντ, ενώ είναι τέσσερις φορές διεθνείς. Ο έτερος Αφρικανός, είναι ο 30χρονος δημιουργικός χαφ Μάρκους Μοκάκε, που προέρχεται από τη γαλλική Σεντάν. (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com)

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ το Σάββατο ενδέχεται να πραγματοποιηθεί φιλικό κόντρα στον Πιερικό.