20 Αυγ 2011

Γιάννης Χλωρός (Δόξα Δράμας): «Μην μου βάζεις δύσκολα…»


Τα πράγματα του ο Γιάννης Χλωρός τα μάζεψε πριν από δύο ημέρες όταν κατάλαβε ότι η συμφωνία που είχε επέλθει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» δεν ίσχυε από τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ Αθανάσιο Σάμιο.

Η διαφορά που προέκυψε ήταν της τάξης των 4.000 ευρώ και αφορούσε το ενοίκιο του σπιτιού. Σε αυτήν την παραγραφή δεν μπορούσε να ενδώσει ο έμπειρος επιθετικός από τη στιγμή που είχε μειώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις στο μισό από την περσινή περίοδο!

Μία μείωση που δεν ήταν ικανή να συγκινήσει τον Πειραιώτη εφοπλιστή, ο οποίος εκτός από τα μπόνους που του έδινε για…
ενενηντάλεπτες συμμετοχές και δεν ήταν εφικτό να τα εισπράξει ζήτησε να κόψει και το νοίκι του. Κάπου εκεί μπήκε κόκκινη γραμμή για τον Χλωρό που ενέδωσε στις πιέσεις που δεχόταν εδώ και μέρες από τον πρόεδρο της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια.

Σήμερα το πρωί και αφού ο Σάμιος δεν πήρε τηλέφωνο να προλάβει να κρατήσει τον Χλωρό στο ρόστερ της Δόξας είπε το πολυπόθητο «ναι» σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχου με την ομάδα σου εφόσον θέλεις να την ενισχύσεις και όχι να την αποδυναμώσεις… «Τα πάντα έκανα για να μείνω στην ομάδα», δήλωσε ο 33χρονος επιθετικός στο dramagoal και ετοιμάζεται το βράδυ να αναχωρήσει από τη Δράμα μετά από δύο χρόνια παραμονής: «Προσπάθησα να βοηθήσω και να μείνουμε ορισμένα παιδιά για να υπάρχει ένας κορμός και να ξεκινήσουμε με το νέο προπονητή, αλλά υπήρξε μίας διαφορά που δεν μπορούσα πλέον να κάνω πίσω. Δεν μπορεί να συμφωνούμε πριν από λίγες μέρες και ξαφνικά να ακούω άλλα».

Με ποια συναισθήματα φεύγει από τη Δράμα ο Χλωρός μετά από δύο χρόνια που αγωνίστηκε με το μαυραετό στο στήθος; « Φεύγω με μισή καρδιά, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Τον πρώτο χρόνο ήταν δύσκολα, αλλά πέρσι όλα ήταν πολύ όμορφα και περάσαμε εγώ και η οικογένεια μου πολύ καλά. Κάναμε πολλούς φίλους και χαρήκαμε το ποδόσφαιρο», είπε και έστειλε ένα μήνυμα στους φίλους της Δόξας: «Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί είναι δίπλα στην ομάδα τους και την αγαπούν υπερβολικά. Τους δώσαμε όλα τα παιδιά χαρά και μας αγάπησαν. Τους ευχαριστώ για όλα». Αν και έχει συμφωνήσει με τον Κούγια για να μεταβεί αύριο στην Αθήνα να υπογράψει θέσαμε μία υποθετική ερώτηση στον Χλωρό που έδειξε με τη απάντηση του ότι ακόμη και μέχρι να φύγει μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα και να μείνει. Αν σου κάνει πρόταση ο Σάμιος και σου δίνει τα χρήματα της αρχικής συμφωνίας πριν αναχωρήσεις θα μείνεις στη Δόξα; «Μου βάζεις πολύ δύσκολα τώρα…» ήταν η αντίδραση του και αν θέλει ο Πειραιώτης εφοπλιστής έχει μία τελευταία ευκαιρία. Αρκεί να σηκώσει το τηλέφωνο και να καλέσει τον αριθμό του κινητού του… Προλαβαίνει να τον κρατήσει. Το θέλει;