27 Οκτ 2013

Άνοιξε το Taxisnet για το επίδομα θέρμανσης

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται από την Παρασκευή η λειτουργία του Taxisnet που αφορά στις αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης. H καταβολή του επιδόματος θα γίνεται το πολύ σε 20 μέρες από την υποβολή της αίτησης.


Μέσω Twitter ο γενικός γραμματέας Δημόσιων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης ενημέρωσε ότι: «Το Α21 (τροποποιητικές) και το επίδομα θέρμανσης άνοιξε! Μπράβο σε όσους δούλεψαν για τις αλλαγές στις εφαρμογές».

Σημειώνεται ότι με βάση την απόφαση του υπουργείου, η καταβολή του επιδόματος θα γίνεται το πολύ σε 20 μέρες από την υποβολή της αίτησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις διορθώσεις στην Αίτηση-Δήλωση Α21, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Taxisnet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ).


Στην συνέχεια, οι αιτούντες θα πρέπει να προσκομίσουν άμεσα στον Ανταποκριτή του ΟΓΑ, του Δήμου κατοικίας τους, τα απαραίτητα δικαιολογητικά (πλην του εντύπου Ε1) που έχουν επιλέξει κατά τη συμπλήρωση της Αίτησης-Δήλωσης Α21, προκειμένου να ελεγχθούν από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες του ΟΓΑ.

http://www.thrakinea.gr/