1 Αυγ 2013

Παιδοκτόνος στο Διδυμότειχο! Στον ανακριτή η σύγχρονη Μήδεια!



Tο μόλις ενός έτους παιδί της κατηγορείται ότι σκότωσε μία 21χρονη ρομά στο Διδυμότειχο. Η 21χρονη, σύμφωνα με την αστυνομία, xτύπησε το παιδί της τη Δευτέρα το μεσημέρι, με αποτέλεσμα αυτό να χάσει τη ζωή του.


Αρχικά, δεν κατηγορούνταν η γυναίκα, μέχρι που έγινε ιατροδικαστική εξέταση και προέκυψε ότι το παιδί είχε xτυπηθεί. Η 21χρονη συνελήφθη χθες και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Στον ανακριτή η σύγχρονη Μήδεια

Προθεσμία 24 ωρών για να απολογηθεί στον ανακριτή πήρε από τον Εισαγγελέα Ορεστιάδας η 21χρονη μητέρα από το Διδυμότειχο, η οποία κατηγορείται ότι προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες στο μόλις 13 μηνών αγοράκι της, με συνέπεια αυτό να πεθάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 21χρονη μητέρα, χτύπησε με τα χέρια στο κεφάλι το 13 μηνών αγοράκι της, επειδή αυτό έκλαιγε. Λίγο αργότερα και μόλις αντιλήφθηκε ότι το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του, το μετέφερε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Η αστυνομία συνέλαβε την 21χρονη μητέρα μετά την ιατροδικαστική έρευνα και την νεκροτομή που έγινε στο νοσοκομείο, όπου αποδείχθηκε ότι ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.