1 Αυγ 2013

Από 5 Αυγούστου ξεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Βενιζέλου

Τέλος στην ταλαιπωρία των οδηγών αλλά και των πεζών, στην οδό Βενιζέλου βάζει ο Δήμος της Δράμας αρχίζοντας από 5 Αυγούστου την ανακατασκευή του δρόμου.


Έτσι λόγω των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην συγκεκριμένη οδό από την οδό 19ης Μαΐου έως την οδό Κουντουριώτου και από την οδό Καραϊσκάκη έως την οδό Βενιζέλου από τη Δευτέρα 05-08-2013 έως και το Σάββατο  10-08-2013.

Επίσης λόγω της μη διέλευσης των απορριμματοφόρων οι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να μεταφέρουν τα απορρίμματά τους στους κάδους που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Θερμοπυλών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο είναι μόνο η αρχή σειράς παρεμβάσεων που θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμο στο ιστορικό κέντρο της πόλης,  προκειμένου να λυθούν πάγια προβλήματα και να αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο ο ιστορικός πλούτος της πόλης μας.

Σε δήλωσή του σχετικά με τις επικείμενες εργασίες για την ανακατασκευή και ανάδειξη της  οδού Βενιζέλου αλλά και του υπόλοιπου ιστορικού κέντρου, ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης επεσήμανε μεταξύ άλλων: «…πρόκειται για παρεμβάσεις που σχεδιάζουμε προκειμένου να λυθούν διαχρονικά προβλήματα. Η Δημοτική μας Αρχή αγγίζει θέματα τα οποία μέχρι σήμερα ήταν ανέγγιχτα και τα οποία είναι γνωστά σε όλους μας. Ζητώ συγγνώμη σε όλους όσους θα πρέπει να ταλαιπωρηθούν εξ αιτίας των έργων αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αποφευχθεί εξαιτίας της φύσης των εργασιών…».