3 Αυγ 2012

Θεμελιώθηκε ο πρώτος από τους τρεις νέους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς στην Δράμα


Πραγματοποιήθηκε η τελετή θεμελίωσης του νέου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού στην Ν Κρώμνη, δίπλα από το πάρκο των Κομνηνών,

το πρωί της Πέμπτης 2 Αυγούστου από τον Δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χαρακίδη. Λίγο νωρίτερα τελέστηκε αγιασμός των θεμελίων από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλο, παρουσία του Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. κ. Άρη Γιαννακίδη, του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας κ. Γιάννη Ξανθόπουλου, εκπροσώπων των αρχών και κατοίκων της περιοχής. Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας Θράκης 2007 -2013 και υλοποιείται από τον Δήμο Δράμας με προϋπολογισμό 680.000 ευρώ.

Με αφορμή την θεμελίωση του έργου ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης υπογράμμισε : “Σήμερα γίνεται η έναρξη μιας σειράς μεγάλων έργων που έχει προγραμματίσει να υλοποιήσει ο Δήμος Δράμας. Πρόκειται για έργα των οποίων ο προϋπολογισμός θα ξεπεράσει τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Με αφορμή την σημερινή θεμελίωση θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. και τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Δράμας για την συνεργασία που έχουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε ως Δημοτική Αρχή και σε συνεργασία με την Περιφέρεια, να καλύψουμε το αναπτυξιακό έλλειμμα ετών, σε επίπεδο υποδομών, που υπάρχει στην πόλη μας. Κάτι που ήδη έχει αρχίσει πια να φαίνεται στην διάρκεια του ενάμιση χρόνου που πέρασε. Σήμερα θεμελιώσαμε τον πρώτο από τους τρείς νέους παιδικούς σταθμούς που προγραμματίζει η Δημοτική Αρχή. Στόχος μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες που θα δημιουργηθούν τα επόμενα χρόνια για φιλοξενία βρεφών και παιδιών προσχολικής ηλικίας».