8 Φεβ 2012

Preview: Παναιτωλικός-Δόξα Δράμας

Παναιτωλικός – Δόξα Δράμας 19:30

Κάθε παιχνίδι σ' αυτήν την τελευταία φάση (μετά την 20η αγωνιστική) του πρωταθλήματος είναι κρίσιμο, ιδιαίτερα για τις ομάδες που μάχονται για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Αυτό ισχύει και για την εξ αναβολής αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τη Δόξα Δράμας στο Αγρίνιο για την 6η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία και βλέπουν το εν λόγω παιχνίδι σαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βάλουν τρεις βαθμούς στο σακούλι τους. Ο νεοαποκτηθείς Ακαλέ βρίσκεται στην αποστολή για πρώτη φορά ενώ αντίθερα ο τραυματίας Εζεγκουέλε έμεινε εκτός.

Οι εκλεκτοί του Μπάμπη Τεννέ: Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Παλαιολόγος, Φερνάντες, Χαριστέας, Ντολεζάι, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά, Ονουάτσι, Ακαλέ.

Aπό την πλευρά της η Δόξα παίζει ένα από τα τελευταία χαρτιά για να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες της για παραμονή. Εκτός μάχης έμεινε ο τιμωρημένος Αγγελος Βέρτζος.

Η αποστολή: Σερέμετ, Ρόκα, Τριποτσέρης, Μπριλάκης, Γελαδάρης, Σικαλιάς, Ψυχογιός, Λίμα, Αμπουμπακάρι, Ρούτσης, Παπαδόπουλος, Γκαρακλίδης, Βάντερσον, Ουέλινγκτον, Λεάντρο, Κάπελ, Αραβίδης, Κυβελίδης

Contra.gr