8 Φεβ 2012

Καρναβάλι Ξάνθης 2012 (Γ’ μέρος) - Πληρώματα και Στολές (φωτογραφίες)


Ποιοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν το Τσίρκο της Ελλάδας;

Σήμερα στο Γ΄ μέρος του αφιερώματος για το Καρναβάλι της Ξάνθης 2012 θα παρελάσουν οι στολές των συλλόγων: Κυπριακή Ένωση Φοιτητών και Φίλων (Κ.Ε.Φ.Φ.) Ξάνθης, Πολιτιστικός Σύλλογος: ΝΕΟΛΑΙ®Α - NEOLAI®A, Πολιτιστικός Σύλλογος Λεύκης: Οι πρωτοπόροι. (ενημέρωση www.drama-tika.blogspot.com)

Το τελικό αποτέλεσμα; Εκπληκτικό!


Είστε έτοιμοι; Ξεκινάμε!

Κυπριακή Ένωση Φοιτητών και Φίλων (Κ.Ε.Φ.Φ.) Ξάνθης
Στολή: Greece Anatomy

Η Ελλαδίτσα μας μετά από μετωπική σύγκρουση με το χρέος, κατέληξε στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Τα νέα που λαμβάνουμε είναι ευχάριστα, καθώς η Γερμανία έστειλε τους καλύτερους της γιατρους για να επαναφέρουν την Ελλάδα μας στην ζωή.
Αφήστε πίσω το άγχος και τη μελαγχολία της καθημερινότητας, παραμερίστε για λίγο το διάβασμα και ελάτε να διασκεδάσουμε και φέτος, στο καρναβάλι Ξάνθης 2012! (ενημέρωση www.drama-tika.blogspot.com)





Πολιτιστικός Σύλλογος: ΝΕΟΛΑΙ®Α - NEOLAI®A
Στολή: Κροκό-δουλοι του €υρω

Από τα λασπόνερα του Αμαζονίου και λόγω έλλειψης δολαρίου στην Αμερική, η ανάγκη για τροφή, μας μετέφερε στα καθάρια νερά της Ευρώπης, όπου το €υρώ ρέει άφθονο !!!Λεφτά? Υπάρχουν, €υρώ? αυτά και αν υπάρχουν!!!  (ενημέρωση www.drama-tika.blogspot.com)






Πολιτιστικός Σύλλογος Λεύκης: Οι πρωτοπόροι
Στολή: Dancing on Ice (ενημέρωση www.drama-tika.blogspot.com)




(ενημέρωση www.drama-tika.blogspot.com)


Καρναβάλι Ξάνθης 2012, dramatika.blogspot.com