4 Ιαν 2012

Δόξα Δράμας: ξεκίνησε να παίρνει μπρος;

Κατσαβάκης: «Σταθήκαμε τυχεροί» - Αραβίδης: «Καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι» - Τριποτσέρης: «Δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος»

Στην τύχη απέδωσε ο Μάκης Κατσαβάκης τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε η Δόξα Δράμας από την ΑΕΚ.

Ο προπονητής των «μαυραετών», σχολιάζοντας τον αγώνα με την «Ένωση» στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε:


«Καταρχάς χρόνια πολλά με υγεία να έχετε. Πριν από το παιχνίδι ετοιμαστήκαμε για να αγχώσουμε την ΑΕΚ, με πρέσινγκ όσο πιο ψηλά και ένα γκολ. Όσο όμως περνούσε ο χρόνος οπισθοχωρήσαμε, ίσως επειδή μας είχαν εγκαταλείψει οι δυνάμεις μας. Βέβαια είχαμε με το μέρος μας τον παράγοντα τύχη, σε τρεις συγκεκριμένες φάσεις.

Όταν θέλεις να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, χρειάζεται να έχεις και τύχη. Μετράμε τις δυνάμεις μας. Ευελπιστούμε να ενισχυθούμε, με την επιστροφή των παιδιών που έχουν μείνει πίσω και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

…………………………………………………………………………….........................

Η Δόξα Δράμας βρίσκει σιγά σιγά τα… πατήματά της, όπως υποστήριξε ο Χρήστος Αραβίδης.

Ο επιθετικός της ομάδας της Βορείου Ελλάδας, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, ανέφερε στη «Nova» πως οι «μαυραετοί» θα παρουσιαστούν καλύτεροι στην συνέχεια, ενώ τόνισε πως η συνέχεια είναι δύσκολη.

«Νομίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκουμε αυτά που θέλει ο προπονητής να περάσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Βλέπουμε ότι αυτό το ποδόσφαιρο αποδίδει για μας. Πήραμε βαθμούς απέναντι σε μία ομάδα με θεωρητικά πιο δύσκολη σε σχέση με άλλες ομάδες που παίξαμε. Έχουμε πολλούς δύσκολους αγώνες», ανέφερε αρχικά.

Αναφορικά με το καλό… ποδαρικό της Δόξας Δράμας, ο Χρήστος Αραβίδης, τόνισε: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να μην μείνουμε στην ισοπαλία που πήραμε σήμερα».

Τέλος, για τη συνέχεια, ο Έλληνας φορ, απάντησε: «Είναι πολύ δύσκολη. Έχουμε συνεχόμενα εξ’ αναβολής παιχνίδια. Σε δύο εβδομάδες πρέπει να παίξουμε απέναντι στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, έχουμε και το Κύπελλο, ενώ τα συνεχόμενα ταξίδια μας επηρεάζουν. Έχουμε βρει μια λύση και θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε».

……………………………………………………………………………………….....................

Στη δύναμη και τη θέληση των παικτών της Δόξας Δράμας κρίθηκε η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Θοδωρή Τριποτσέρη.
Ο αμυντικός της Δόξας Δράμας, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την Ένωση, μίλησε στην κάμερα της «Nova» και ανέφερε πως οι «μαυραετοί» δεν πρόκειται να είναι εύκολος αντίπαλος για κανένα αντίπαλο, καθώς θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν στην κατηγορία.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε πως η ΑΕΚ θα μας πίεζε πολύ. Όλα τα παιδιά έτρεξαν και κρατήσαμε το βαθμό», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Τριποτσέρης.

Για το που κρίθηκε η αναμέτρηση, απάντησε «Κρίθηκε στη δύναμη και στη θέληση. Θέλαμε να φύγουμε με βαθμό ή βαθμούς. Δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανένα και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Νέα και Ειδήσεις της Δόξας Δράμας: drama-tika.blogspot.com

Πηγή: www.onsports.gr