18 Οκτ 2011

Στήριξη τ. Δημάρχου Προσοτσάνης Κώστα Ράγια στην πρωτοβουλία του Μαργαρίτη Θωμά


Με απόλυτη χαρά και ικανοποίηση ο τ. Δήμαρχος Προσοτσάνης Κώστας Ράγιας, χαιρέτησε τη διανομαρχιακή πρόσκληση του τ. Δημάρχου Δράμας κ. Μαργαρίτη Θωμά για Πανδραμινή συστράτευση αιρετών και πολιτών προκειμένου να διαφυλαχθούν τα κεκτημένα του νομού και να  χαραχθεί μια νέα αναπτυξιακή πορεία στο νομό της Δράμας.

Ο κ. Ράγιας ο οποίος για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση της περασμένης Κυριακής (16-10-2011) απέστειλε φιλικούς χαιρετισμούς προς τον κ. Θωμά Μαργαρίτη αναφέροντας τα ακόλουθα:


«Αγαπητέ φίλε Θωμά,

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση χαιρετίζω την πρώτη σου- νομαρχιακού επιπέδου- πολιτική σου εκδήλωση (ομιλία).

Απόλυτα πιστεύω πως, με τη σφαιρική γνώση και επίγνωση που έχεις για όλα τα σοβαρά και πολυποίκιλα προβλήματα που βιώνει ιδιαίτερα την τελευταία διετία, ο Νομός μας, αλλά και με τη δυναμικότητα και μαχητικότητα που ως γνωστόν σε διακρίνει, θα πρωτοστατήσεις ώστε όλοι μαζί, εμείς οι Δραμινοί πολίτες, με δυναμικούς αγώνες, αλλά με ομοθυμία- συμπόνια και κοινή συστράτευση, αφενός μεν να διαφυλάξουμε- όσα τυχόν μας έχουν απομείνει- αφετέρου να ανακτήσουμε αυτά που κυρίως κατά το πρόσφατο παρελθόν μας έχουν αφαιρεθεί, για να μπορέσει και πάλι ο Νομός μας να πορευτεί με την γνωστή του ευμάρεια

Με αγάπη ο φίλος σου Κώστας Ράγιας

Τ. Δήμαρχος Προσοτσάνης»

Από το Γραφείο Τύπου