30 Σεπ 2011

Στην Κομοτηνή το 7ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντικών χορών


Συνολικά 1.500 χορευτές, μέλη των 400 σωματείων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ), θα λάβουν μέρος στο 7ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, στο πανεπιστημιακό γυμναστήριο Κομοτηνής, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ, με ελεύθερη είσοδο.

Υπολιμεναρχείο: Εθελοντικός καθαρισμός ακτών Πόρτο Λάγους

Σε εθελοντικό καθαρισμό των ακτών του Πόρτο-Λάγους προχωρούν διάφορες διάφορες οργανώσεις και σχολεία της Ξάνθης, μετά από πρωτοβουλία του Υπολοκιμεναριόυ Λάγους.

Στο Διεθνές συμβούλιο της Unesco ο Χορευτικός Όμιλος Ξάνθης

Ο Χορευτικός Όμιλος Ξάνθης, ενημερώνει ότι από τις 19 Σεπτεμβρίου 2011, ο Σύλλογος αποτελεί μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού της UNESCO (International Dance Council).

Φιλαρμονική Δήμου Δοξάτου


Η Φιλαρμονική του Δήμου Δοξάτου στην προσπάθειά της να φέρει τους νέους της περιοχής μας κοντά στη Μουσική , σας ανακοινώνει ότι άρχισαν οι εγγραφές στις σχολές Πνευστών και Κρουστών οργάνων με σκοπό την πλαισίωση της Φιλαρμονικής και των Μουσικών Συνόλων της καθώς και την Θεωρητική και Πρακτική κατάρτιση των νέων στη Μουσική με στόχο και την επαγγελματική τους καριέρα.

Τέσσερις για... δύο θέσεις- στην αναμονή η ΔόξαΤην προσεχή Τρίτη θα πραγματοποιηθεί το ΔΣ της Λίγκας προκειμένου να αποφασίσει ποιες ομάδες θα αντικαταστήσουν Ολ. Βόλου και Καβάλα. (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com)

Πρόσκληση 20ης συνεδρίασης.

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης που θα γίνει στις 06-10-2011 ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

Υπέγραψε στη Δόξα Δράμας ο Τριποτσέρης-Εξετάζεται ο Μαρτίν

Σε συμφωνία με τον πρώην αμυντικό του Λεβαδειακού ήρθε η διοίκηση της Δόξας Δράμας για τον επόμενο χρόνο, μόνο σε περίπτωση που τελικά οι «Μαυραετοί» πάρουν την άνοδο για τη Super League, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή που παραμείνουν στη Football League, το συμβόλαιο δεν θα ισχύει. (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com)

Προσλήψεις 21 πτυχιούχων φυσικής αγωγής θα κάνει ο Δήμος Καβάλας

Εικοσιένα πτυχιούχους φυσικής αγωγής θα προσλάβει ο δήμος Καβάλας και συγκεκριμένα η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση του δήμου «Δημωφέλεια», για να καλύψουν ανάγκες του προγράμματος Άθληση για Όλους, κατά την περίοδο 2011 – 2012. (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com)

Οικολόγοι Πράσινοι : Ημερίδα - Πράσινες Θέσεις Εργασίας στη Θράκη


Στα πλαίσια της ημερίδας με θέμα "Πράσινες Θέσεις Εργασίας στη Θράκη" η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη (Λεωφ.Δημοκρατίας 307 - 3ος όροφος), στις 19:00 το απόγευμα, κλιμάκιο του κόμματος "Οικολόγοι Πράσινοι" θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.

Γραφείο - Τμήμα ... Βρείτε τη διαφορά


Παραθέτω παρακάτω την είδηση ότι τελικά στην Αλεξανδρούπολη θα λειτουργήσει Στρατολογικό....γραφείο... ή για να μην εκτεθούμε... Στρατολογική υπηρεσία....και καλύτερα ....ΤΜΗΜΑ ....Ρε πάτε καλά... Του κυρίου Ντόλιου τα χατίρια και του κάθε βουλευτή ασχολείστε;

Μαργαρίτης Τζίμας : Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε την αχαριστία στον υπερθετικό βαθμό


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Δράμας, κ. Μαργαρίτης Τζίμας και οι Αναπληρωτές υπεύθυνοι του Τομέα κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Βουλευτής Έβρου, κ. Στέφανος Γκίκας και κ. Γεώργιος Καραμαλίκης, με αφορμή τις διευκρινιστικές δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στα ΜΜΕ, σχετικά με τις νέες περικοπές στις συντάξεις των αποστράτων, και ιδιαίτερα των κάτω των 55 ετών που υπόκεινται σε περικοπές κατά 40%, προέβησαν στην παρακάτω δήλωση:

Μπλόκο σε αρδευτικά έργα 100 εκατ. Ευρώ στη Θράκη σύμφωνα με απόφαση του ΣτΕ

Αναστέλλεται, με απόφαση του ΣτΕ, πριν ακόμη αρχίσει, το έργο μεταφοράς νερού από τον Νέστο ποταμό στον παραθαλάσσιο κάμπο της Ξάνθης και της Κομοτηνής, μετά από προσφυγή στο ανώτατο δικαστήριο τριών οικολογικών οργανώσεων, της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης.

Δήμαρχος Θάσου, Κ.Χατζηεμμανουήλ : Η κατασκευή μαρίνας αναβαθμίζει τη Θάσο


Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίζεται ο δήμαρχος Θάσου, Κ.Χατζηεμμανουήλ, από την ένταξη του έργου της κατασκευής μαρίνας τουριστικών σκαφών στα Λιμενάρια. Οπως επισημαίνει, η νέα μαρίνα θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν του νησιού. 

29 Σεπ 2011

Χρήστος Αηδόνης : Χαιρετισμός σε ημερίδα για πρόγραμμα σε σχολεία για στοματική υγεία‏


Ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Χρήστος Αηδόνης απηύθυνε σήμερα χαιρετισμό, σε ημερίδα για την έναρξη του Προγράμματος με θέμα ‘Αγωγή Στοματικής Υγείας σε 800 ολοήμερα δημοτικά σχολεία και 150 σχολεία απομακρυσμένων περιοχών’.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΕΣΠΑ, με δικαιούχο την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και υλοποιείται με τη συνεργασία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. 

Μαθήματα αυτογνωσίας, χαλάρωσης, διαλογισμού και θεραπευτικών ασκήσεων στη Δράμα


Άλλαξε τη σκέψη σου - βελτίωσε την υγεία σου!

Μαθήματα αυτογνωσίας, χαλάρωσης, διαλογισμού και θεραπευτικών ασκήσεων.

Έναρξη, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.

”Ενημερωτική συνάντηση Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στο βιβλιοπωλείο  ΛΥΧΝΑΡΙ.

Για περισσότερες πληροφορίες: Συμεών Χατζηγεωργίου τηλ: 6972074547

Βιογραφικό σημείωμα συντονιστή:

Νέα παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας:«Μεταμόρφωση της Χρυσαλλίδας»


Τη «Μεταμόρφωση της Χρυσαλλίδας» σε σύνθεση κειμένων της Μέλπως Αξιώτη, παρουσιάσει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011 στην Καβάλα, το τοπικό Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών.

Δράμα : Εκδηλώσεις Μνήμης 29ης Σεπτεμβρίου 1941


Ο Αντιπεριφερειάχρης Δράμας κ. Γιάννης Ξανθόπουλος εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα  της περιόδου Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 1941 κατά την Βουλγάρικη κατοχή και δήλωσε:

2η Γιορτή Τοπικών Προϊόντων Ροδόπης « Στηρίξτε τα ελληνικά προϊόντα»

“Όταν προτιμούμε ένα εισαγόμενο προϊόν αντί ενός ελληνικού, μια δουλειά χάνεται, ένα σπίτι Έλληνα κλείνει, όλοι γινόμαστε φτωχότεροι”.

Με τα παραπάνω λόγια ο προϊστάμενος του Κέντρου Γεωργικής Εκπαίδευσης “Δήμητρα” νομού Ροδόπης Κώστας Μπούντας προτρέπει τους κατοίκους του νομού να καταναλώνουν προϊόντα της περιοχής τους και τους καλεί να συμμετέχουν στη δεύτερη γιορτή τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών που διοργανώνει η ομάδα πρωτοβουλίας Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας Ροδόπης (ΤΣΠΡ) στις 30/9 και 1/10/2011 στην Κομοτηνή στην πυλωτή του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης(πρώην νομαρχία).

Εναλλακτικός τουρισμός

Ο Ενδιάμεσος Φορέας του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ) – ΕΦΕΠΑΕ και ο εταίρος αυτού για την Ανατολική Μακεδονί και Θράκη ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ (25310 72388 – www.desm-os.gr), ενημερώνει τους υποψήφιους επενδυτές ότι με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και Πολιτισμού και Τουρισμού προκηρύχθηκε το πρόγραμμα:

Βέρτζος: Καμία δεύτερη σκέψη για τη Δόξα!

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Άλφα FM» και αναφέρθηκε στην πιθανή συμμετοχή των «Μαυραετών» στη Super League, στο ρόστερ, στον Μιχάλη Γρηγορίου, αλλά και στο συμβόλαιό του.

Περιφέρεια ΑΜ-Θ : Αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων

Υπεγράφη  από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκανδαλίδη η 2η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Μέτρου 123 Α «Αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων» του ΠΑΑ 2007-2013  που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο. 

Ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης στη Περιφερειακή Ενότητα Δράμας

Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης κ. Λάζαρος Τσακμακίδης,  θα δέχεται μετά τις 10 το πρωί, τα αιτήματα και τις καταγγελίες πολιτών και επιχειρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, που αφορούν υπηρεσίες της Περιφέρειας, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, στην αίθουσα Α. Παπανδρέου στον 3ο όροφο.

Αλεξανδρούπολη: Ενημέρωση για τον Υπεράκτιο Πλωτό Τερματικό Σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στο θρακικό Πέλαγος

«Ζητήσαμε από τους εκπροσώπους του Ομίλου Κοπελούζου να έχουμε ανοιχτό δίαυλο μόνιμης επικοινωνίας ώστε να ενημερωνόμαστε για όλα τα βήματα που αφορούν την επένδυση και να διατυπώνουν οι υπηρεσίες μας τις παρατηρήσεις τους» ανέφερε σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Γεωργία Νικολάου,

Κλειστή η αγορά της Δράμας την Πέμπτη 29/09 λόγω εκδηλώσεων μνήμης

Ο Εμπορικός σύλλογος Δράμας ενημερώνει τα μέλη του και το καταναλωτικό κοινό ότι λόγω των εκδηλώσεων μνήμης για τα θύματα της βουλγαρικής θηριωδίας (1941), την Πέμπτη 29/09/2011 η αγορά της πόλης θα παραμείνει κλειστή.

Κοινή ανακοίνωση σωματείων Γενικού Νοσοκομείου Δράμας


ΠΑΣΟΝΟΠ  - ΣΩΜ ΕΡΓΑΖ. ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΔΡΑΜΑΣ
(Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στάση εργασίας 11:00-15:00)

Συναδέλφισσες- φοι

Τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει θύματα μιας λυσσώδης επίθεσης τόσο από την κυβέρνηση και την τρόϊκα όσο και από τα ντόπια φερέφωνά τους. Η επιδρομή τους σε βάρος της πλειοψηφείας του λαού και των εργαζόμενων δεν έχει τέλος. Δίνουν όσο πιο πολλά μπορούν στους τοκογλύφους δανειστές, μεγάλο κεφάλαιο και τράπεζες, παίρνουν τα πιο αντιλαϊκά και δυσβάστακτα μέτρα και μας βυθίζουν όλο και πιο βαθιά στην ύφεση, στην εξαθλίωση και στη φτώχεια.

Κομοτηνή: «Τα πρόβατα απήργησαν και ζήτησαν καλύτερες συνθήκες σφαγής». Σεμινάριο για την εκπαίδευση στα σφαγεία

Κάποτε ο Θεσσαλονικιός ποιητής Ντίνος Χριστιανόπουλος έγραφε με νόημα ότι «τα πρόβατα απήργησαν και ζήτησαν καλύτερες συνθήκες σφαγής». Οι στίχοι του έγιναν ακόμη και σύνθημα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Πέραν αυτών, όμως, το καθ' αυτό νόημά τους παραμένει ιδιαίτερα σημαντικό αποστέλλοντας σε κάθε κατεύθυνση μηνύματα για την προστασία των ζώων και όχι μόνο…

28 Σεπ 2011

Νέα Εποχή Νέα Δράμα : Πρόσκληση σε εκδήλωση

Διαβάστε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας 28/09 στις 20:00

Τιμητική εκδήλωση αφιερωμένη στο πολυσήμαντο έργο του Καβαλιώτη ποιητή και πεζογράφου Πρόδρομου Μάρκογλου

Τιμητική εκδήλωση αφιερωμένη στο πολυσήμαντο έργο του Καβαλιώτη ποιητή και πεζογράφου Πρόδρομου Μάρκογλου διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011 ο Δήμος Καβάλας, ο Σύλλογος Φίλοι των Καβαλιωτών Λογοτεχνών και η Τοπική Ένωση Δήμων & Κοινοτήτων Νομού Καβάλας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στις 19.30 το απόγευμα.

Δήμος Δράμας : ξεκινούν στο επόμενο διάστημα τα έργα της ΔΕΥΑΔ και ο Νέος παιδικός σταθμός στη Νέα Κρώμνη


Δημοπρατήθηκαν και ξεκινούν στο επόμενο διάστημα τα έργα της ΔΕΥΑΔ και ο Νέος παιδικός σταθμός στη Νέα Κρώμνη 

Δημοπρατήθηκαν τα έργα:

• «Επέκταση – Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Δήμου Δράμας – Ζώνη 1» με προϋπολογισμό 7.487.414 ευρώ και το έργο 
 «Κατασκευή Παιδικού Σταθμού Ν. Κρώμνης Δήμου Δράμας» με προϋπολογισμό 680.000,00 ευρώ.

Σχολικές υποδομές ύψους 7.000.000 € ενέταξε στο ΕΣΠΑ ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης

Με την θέση ότι οι υποδομές στην εκπαίδευση αποτελούν την ουσιαστικότερη και αποδοτικότερη επένδυση στο μέλλον του τόπου ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης υπέγραψε την ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονίας Θράκης 2007 -2013», αξ. Προτερ. 9, «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης», των παρακάτω έργων:

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δοξάτου

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση στις 28/9/2011 ημέρα Τετάρτη, και ώρα 20:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Χρήστου και Γαλάτειας-Ελισάβετ Κρικοπούλου» στο Καλαμπάκι, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Κατασκευή του έργου «Καταφύγιο τουριστικών σκαφών, μαρίνα, στο λιμένα της Θάσου»


Με απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας εντάχθηκε στο τομεακό του Πρόγραμμα η κατασκευή του έργου «Καταφύγιο τουριστικών σκαφών, μαρίνα, στο λιμένα της Θάσου».

Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 7.500.000 εκ. ευρώ το οποίο θα περιλαμβάνει…

Νέος περιφερειάρχης της ΝΔ στην ΑΜΘ

O Συνταξιούχος Δημόσιος Υπάλληλος Γιώργος Χουλιάρας είναι ο νέος περιφερειάρχης οργανωτικού της ΝΔ στην Περιφέρεια ΑΜΘ.
Οι νέοι γραμματείας Οργανωτικού για κάθε Περιφέρεια της Χώρας ορίστηκαν από τον Γραμματέα Οργανωτικού Κώστα Ζωντανό.

Ο Γιαννακίδης στο Δήμο Τοπείρου

Τεχνική συνάντηση υπό τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρη Γιαννακίδη, τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη, του Προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής της ΠΑΜ-Θ Βασίλη Πιτσινίγκου και υπηρεσιακών παραγόντων, από την Περιφέρεια και τον Δήμο, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στην έδρα του Δήμου Τοπείρο το Εύλαλο, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Στέλιου Χατζηευαγγέλου.

Καταλήψεις στα δημαρχεία της χώρας-Ξάνθη

Καταλήψεις Δημαρχείων σε όλη τη χώρα έχει προαναγγείλει για το πρωί της Τετάρτης στις 11 και μέχρι τη λήξη του ωραρίου η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ : Ανακοίνωση για ληξιπρόθεσμες οφειλές

Γνωστοποιούμε στους οφειλέτες του Δήμου Δράμας, ότι μέχρι  τις 26/11/ 2011 και σύμφωνα με  τα οριζόμενα στο άρθρου 54 του Ν.3979/16-6-2011, τους παρέχεται η δυνατότητα να εξοφλήσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους από τέλη, φόρους και εισφορές, καθώς και πρόστιμα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας έως και σε 20 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, κάθε μία από τις οποίες δεν μπορεί να είναι μικρότερη των  πενήντα ευρώ (50,00 €).

Μαργαρίτης Τζίμας : Παράταση του Ειδικού Τοπικού Προγράμματος απολυμένων από την Αθηναϊκή Χαρτοποιία

Ερώτηση : Προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο

ΘΕΜΑ: «Παράταση του Ειδικού Τοπικού Προγράμματος απολυμένων από την Αθηναϊκή Χαρτοποιία»

Όπως είναι γνωστό η ανεργία στο Νομό Δράμας ξεπερνάει το 35%.

Πίνακας αναρτήσεων θέσεων εργασίας του ΟΑΕΔ ΔΡΑΜΑΣ - 25/09/11

Δείτε όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που έχουν αναρτηθεί στον πίνακα του ΟΑΕΔ ΔΡΑΜΑΣ έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2011 αποκλειστικά από το Drama-tika:

27 Σεπ 2011

Eκτός superleague η Δόξα Δράμας;

Βόμβα στη Σούπερ Λίγκα, καθώς όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr, με επιστολή της UEFΑ στην ΕΠΟ διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση αποβολής ομάδων, τη θέση τους παίρνουν σύλλογοι που ήταν στην κατηγορία, άρα μένουν Λάρισα και Πανσερραϊκός!

Στον απόηχο του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας- της Χαράς Κεφαλίδου

Η τέχνη χωράει παντού. Σαν το καθαρό νερό, βρίσκει πάντα τρόπο ν’ ανοίγει δρόμο, να εκφράζεται και να μας αγγίζει.

Η τέχνη βρίσκει πάντα τρόπο. Ακόμα και στις δύσκολες μέρες, σαν αυτές που ζούμε, είναι μπροστά μας και ανοίγει ένα παράθυρο στο αύριο.
Πατώντας στο παρόν και το παρελθόν, ετοιμάζει ένα καλύτερο μέλλον.

Προς Δόξα Δράμας ο Οικονόμου

Ο Θανάσης Σάμιος είναι έτοιμος να προχωρήσει στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με άμεσες κινήσεις.

Μετά τον Σερζ Ντιέ, ο οποίος εφόσον οριστικοποιηθεί η άνοδος στη Super League θα φορέσει τα ασπρόμαυρα, ο μεγαλομέτοχος των «μαυραετών» έχει συνεχείς επαφές με τους συνεργάτες του για να υλοποιήσουν τον σχεδιασμό και να ενισχυθεί το ρόστερ. (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com)

ΚΑΟΔ: Χωρίς πιστοποιητικό...προς το παρόν - Δεν έρχεται ο Μπάρλος

Το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1 πήραν οι Ολυμπιακός, Περιστέρι, Κολοσσός Ρόδου και Ηλυσιακός από την ΕΕΑ.

ΚΑΟΔ, Πανελλήνιος, Καβάλα, ΠΑΟΚ, Μαρούσι,  και Πανιώνιος πήραν αναβολή και οι φάκελοί τους θα εξεταστούν στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα (03/10).

Σάμιος: «Μας περιμένει πολλή δουλειά»

Ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας μίλησε για την επόμενη μέρα στους «μαυραετούς» μετά τη χορήγηση πιστοποιητικού από την ΕΕΑ. (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com)

6 μεγάλα έργα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011 ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο αρμόδιος Επίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική της ΕΕ Johannes Hahn παρουσίασαν το σχέδιο δράσης που συνομολογήθηκε μετά και από τη σχετική συνεργασία και διαβούλευση που είχαν με τους Περιφερειάρχες της χώρας αλλά και τους εμπλεκόμενους φορείς.

Αναφορά Όλγας Ρενταρή για την διακοπή λειτουργίας της Υγειονομικής Επιτροπής ΙΚΑ Διδυμοτείχου

«Σε περιόδους κρίσης δεν θα πρέπει να περικόπτονται δαπάνες σε τομείς που είναι απαραίτητοι και επιβεβλημένοι για τις ανάγκες του πολίτη», επισημαίνει σε αναφορά της προς τους υπουργούς Υγείας και Εργασίας, η βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ, Όλγα Ρενταρή.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ : Μαρίνα στα Λιμενάρια Θάσου

Με απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας εντάχθηκε στο τομεακό του Πρόγραμμα η κατασκευή του έργου «ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ (ΜΑΡΙΝΑ) ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ ΘΑΣΟΥ».

Δημοτικό Συμβούλιο την 30ή Σεπτεμβρίου 2011


Καλείστε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 {ΦΕΚ Α΄/87/7-6-2010}, να προσέλθετε στην δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 30ή Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Επιτροπή Τουρισμού Πολιτισμού της Περιφέρειας ΑΜ-Θ


Υπό την Προεδρεία του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Παπακοσμά, συνεδριάζει την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:30μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕ Καβάλας (ισόγειο τέως Νομαρχίας), η Επιτροπή Τουρισμού Πολιτισμού της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Από το Γραφείο Τύπου
της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ: Συνεχίζεται η υποβάθμιση του Νοσοκομείου της Δράμας


Μετά την κατάργηση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) από τις αρχές του 2011, μετά τη συγχώνευση της Α΄ και Β΄ Χειρουργικής πριν από λίγο καιρό, άλλη μία κίνηση υποβάθμισης του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου της Δράμας πραγματοποιήθηκε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.